ANTIBODI LEMAH PUNCA ANAK SELALU SAKIT

Siapalah yang tak risau bila tengok anak selalu sakit kan? Mak ayah pun tak senang duduk sebab tak boleh hantar taska, kena ambil cuti pula. Kena macam saya suatu masa dulu, suami jauh, nak tak nak saya je lah yang boleh ambil cuti dan jaga anak. Kalau dapat majikan yang memahami tak apa lagi. Cuba dapat majikan dan kawan-kawan sepejabat yang tarik muka sebab asyik kena cover kerja kita, kan susah.

KESIHATAN ANAK BERMULA DARI PEMAKANAN YANG SIHAT

Atas dasar itu jugalah, saya sendiri sanggup keluarkan wang lebih demi menjaga kesihatan anak-anak. Dalam masa sama, saya jaga dan pantau pemakanan mereka. Pastikan makanan berkhasiat, suka makan sayur dan sebagainya.

Sama juga kisahnya dengan Puan Wan Zainab kita ni. Jom tengok apa kata beliau bila bercakap tentang kesihatan anak-anak.

HUD MUDAH DEMAM DARI USIA 2 BULAN

Saya Wan Zainab Bt Wan Muhammad. Ibu kepada 2 orang anak lelaki yang sedang membesar.
Saya ingin ceritakan kisah shaklee effect anak saya Muhammad Hud. Hud berusia 1 tahun 4 bulan sekarang dan sistem pertahanan badan beliau agak lemah. Seawal usia 2 bulan Hud sudah demam. Bukan sahaja demam tapi diikuti dengan batuk juga selsema. Hud mudah terima jangkitan daripada orang lain.


Hud paling kerap demam berbanding anak pertama. Saya perasan bila demam, Hud akan selsema dan juga batuk. Batuk Hud pula berkahak dan menganggu tidur beliau. Kesian Hud bila batuk.

Umur Hud 7 bulan, saya mula berikan Hud Omega Guard, Nutriferon & Vitamin C.
Puan Wan Zainab berikan minyak ikan terbaik di dunia, vitamin C yang terpilih serta immune booster bagi meningkatkan tahap kesihatan anak beliau. 
Klik di SINI untuk mengetahui tentang Set Kesihatan Kanak-Kanak

Alhamdulillah, nampak perubahan yang mana selsema dan batuk cepat pulih. Saya tidak risau bila keadaan ini berulang dan saya akan sediakan suplemen sahaja untuk Hud.

Kadangkala jika Hud batuk-batuk, saya juga bawanya jumpa doktor dan doktor akan check paru-paru beliau. Alhamdulillah paru-paru Hud sihat dan cuma batuk-batuk biasa sahaja. Saya risau juga. Maklumlah, masalah Pneumonia masa kini sangat berleluasa dalam kalangan bayi.

HUD KINI LEBIH CEPAT SEMBUH

Baru-baru ini Hud selsema dan batuk. Seperti biasa saya cepat-cepat berikan Omega Guard, Vitamin C dan Nutriferon. Dalam masa 2-3 hari sudah nampak perubahannya.

Kesihatan Hud paling saya risau sebab badan beliau masih kecil dan dalam proses bina dan kuatkan antbodi untuk pertahanan penyakit. Jadi, tugas saya adalah berikan makanan yang terbaik untuk beliau.

Kini, ketiga-tiga suplemen ini adalah suplemen wajib untuk anak-anak saya. Hud sangat gemarkan ketiga-tiganya. Kalau makan vitamin C, memang tak cukup 1 biji. Sangat senang ajar dia makan suplemen.

NASIHAT DARI SEORANG IBU KEPADA IBU YANG LAIN

Saranan saya buat ibu-ibu di luar sana, berilah anak-anak anda makanan tambahan supaya badan mereka terlindung daripada sebarang penyakit bawaan Virus. Makanan sekarang ini tak sama macam zaman nenek moyang kita dahulu.
.
Anak-anak kita perlukan suplemen untuk top up semula nutrisi yang hilang daripada makanan yang kita makan. Tambahan pula, kanak-kanak adalah insan yang suka memilih untuk makan.
.
Anak-anak kita adalah harta kita. Hargailah dan sayangilah mereka

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang Set Kanak-Kanak atau Set Tingkatkan Imun Badan ni tak?

Klik DI SINI untuk membuat pembelian.


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ff0cfed03128175f91fab08064d6b217


ATAU


HUBUNGI SAYA SEKARANG, LINDA ISMAIL
sms | whatsapp 0129401604

DAFTAR KEAHLIAN : KLIK DI SINI

http://sihatdengansaya.blogspot.my/p/belian-online.html

CONVERSATION

0 comments: