Apa yang kanak-kanak perlukan supaya membesar dengan sihat dan ceria?

Anda dah berikan segalanya yang terbaik untuk anak anda. Adakah apa-apa lagi yang anda terlepas pandang? Dah cukupkah perlindungan untuk dirinya luaran dan dalaman?

Anak-anak adalah kasih sayang yang dianugerahkan Allah untuk dibelai, dijaga dan diberikan keperluan dunia dan akhirat.

Siapa CINTA HATI anda?

Anak-anak yang sedang membesar perlukan KASIH SAYANG, BELAIAN dan PERHATIAN, serta PEMAKANAN SEIMBANG bagi mempastikan mereka membesar dengan sihat dan ceria.

Saya berikan anak-anak 4 jenis vitamin di samping menjaga pemakanan mereka setiap hari.


OMEGAGUARD membantu merangsang perkembangan minda anak-anak, mempertingkatkan fokus terhadap pembelajaran serta menjaga kesihatan terutamanya yang berkaitan dengan paru-paru.

VITALEA pula didatangkan dalam bentuk mudah dikunyah dan berperisa anggur agar mereka mendapat nutrisi seimbang yang tidak mereka perolehi dalam diet harian.

MEALSHAKE pula membantu penyerapan mineral yang dibekalkan kepada tubuh serta menggalakkan mereka untuk mengambil real food.

Tak lupa VITAMIN C yang mudah dikunyah bagi memastikan mereka mempunyai imun badan yang tinggi dan tidak mudah dihinggapi penyakit terutamanya selsema. Setiap biji mengandungi 100mg Vitamin C dan tidak melebihi dosage yang dicadangkan untuk kanak-kanak menjadikan ianya selamat dimakan oleh kanak-kanak di bawah usia 12 tahun.

Mahukan yang terbaik untuk anak anda?

.
Berminat nak tahu lebih lanjut tentang Set Kanak-Kanak atau Set Tingkatkan Imun Badan ni tak?

Klik DI SINI untuk membuat pembelian.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ff0cfed03128175f91fab08064d6b217

ATAU

HUBUNGI SAYA SEKARANG, LINDA ISMAIL
sms | whatsapp 0129401604

DAFTAR KEAHLIAN : KLIK DI SINI


http://sihatdengansaya.blogspot.my/p/belian-online.html
.
#kesihatan #kesihatankanakkanak #childrenhealth #vitaminc #multivitamin #vitaleaforchildren #omega #omegaguard #fishoil #minyakikan #mealshake #appetite #instachildren #healthykids #brainbooster #immunebooster #happy #happykids #happykidshappymom #parenting #ibubapa #ibubapacemerlang #anakbijak #pemakanansihat 

CONVERSATION

0 comments: