Siapa Perlukan OsteMatrix Shaklee?

Tahukah Anda?

Kalsium dan Vitamin D menghalang tulang menjadi rapuh.
Vitamin D membantu penyerapan kalsium dan fosforus.


Kenapa Kalsium Shaklee ni best?

OsteMatrix LENGKAP dengan magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.

Apa Beza OsteMatrix Shaklee dengan kalsium lain?

Semua vitamin dan nutrien ni ada dalam satu kapsul yang mudah ditelan.
Jadi, tak payah nak telan banyak-banyak dah!

Siapa Perlukan OsteMatrix Shaklee?


Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!

Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik dengan syarat prinsip utama penyusuan diamalkan. (supply vs demand)

Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)

Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!


Jika anda mengalami masalah sembelit, ostematrix boleh membantu melancarkan dan mengurangkan sembelit. Kerana ia mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet di samping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.

Jika anda sukar tidur malam dan rasa lesu sewaktu bangun pagi, dengan mengambil ostematrix akan membantu anda lebih senang dan tenang sewaktu tidur dan rasa cergas apabila bangun pagi.
 

CONVERSATION

0 comments: